Over ons

Bij SVR Events beschikken we over de kennis waar u naar zoekt. Of het nu bouwen, breken of begeleiden van een evenement is, stagehand, licht- of geluidsman. Maar ook drive in shows, dj’s, bands, alles om uw feest of evenement te laten knallen. Met de juiste partners staan we graag voor u klaar.

Ook voor theatertechniek kunt u bij ons terecht. In een theater of tijdens een tour, licht of geluid, het behoord allemaal tot de mogelijkheden bij SVR Events.

Stijn van Rosmalen is zeer geïnteresseerd in de muziekwereld. Toen hij op zijn 12e een keer met een andere dj mee mocht was er geen houden meer aan en is het balletje gaan rollen. Er kwamen steeds meer feestjes, en langzaam kwam er ook steeds meer apparatuur. Met zijn 15e verzorgde hij al volledige feestavonden in cafés.

Langzaam maar zeker kwam daar de drive in show tot stand. Een drive in show met volledige lichtbrug en professionele speakers welteverstaan.
In het jaar 2016/2017 heeft hij podium en evenemententechniek gestudeerd aan het IAB te Utrecht.
Deze opleiding heeft hij met succes afgerond met als resultaat het diploma tot zelfstandig licht- en geluidstechnicus, met een lichtspecialisatie.

Vanuit hier is hij verder gegaan met zijn bedrijf tot het punt waar we nu gekomen zijn.
Dit incl, het behalen van de volgende certificaten: Heftruck, Reachtruck, ept, stapelaar en éénpersoonslift (genie), VBT-A & VOP.
Ook rijbewijs B+E & T zijn in de pocket.

We zijn onze gasten en partners dankbaar, en hopen nog vaak voor en met u te mogen knallen!